H&M: Gležnjače i čizme za jesen/zimu 2014/2015.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 04.09.2014.

2590

Pogledajte TOP 15 modela gležnjača i čizama iz aktualne ponude H&M-a. Prijateljske cijene i u ovom su slučaju najveći adut švedskog modnog diva.

Jesen je ove godine uranila, i mnoge prevarila! Iako ćemo vjerojatno još imati prilike uživati u nekim malo toplijim intervalima, pravo je (a možda i krajnje) vrijeme za slaganje jesensko-zimskog modnog mozaika, u kojem po pravilu jedan od najzanimljivijih, ali i najproblematičnijih segmenata predstavlja obuća.

Mnogima će prilikom potrage za odgovarajućim šuzama i dalje prvi izbor biti najpoznatiji high-street brandovi, stoga smo zavirili na police H&M-a i odabrali TOP 15 modela iz rujanske ponude. Švedski brand "pokrio" je skoro sve tipove gležnjača i čizama. Aktualne je jesen dobrim dijelom preslika one prošlogodišne pa uz one vanvremenski jednostavne, klasične modele, dominiraju čizm(ic)e u bajkerskom stilu, gležnjače na platformu te elegantni i seksi modeli na visoku petu. Oko boje nema rasprave, tron je rezerviran za crnu!

TOP 15 prijedloga iz H&M-a za jesen 2014. pogledajte u galeriji fotografija.

> Još cipela za jesen 2014.


VIŠE O TEMAMAčizmeH&Mcipelegležnjačebajkerske čizmeženska obućakožne čizmegležnjače na visoku petugležnjače na platformu




Povezano