7 make-up trendova za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 29.09.2013.

0

Ilustracija | Foto: Avon

Donosimo vam neke od udarnih make-up trendova za aktualnu jesensko-zimsku sezonu

Ilustracija | Foto: Avon

1. Tople jesenske nijanse

Prošle su jeseni glavni trend u šminkanju očiju bile zelenkaste nijanse koje ne odgovaraju svima. Ova nas jesen veseli pastelnim, klasičnim jesenskim nijansama – od tamnosmeđe do svijetlonarančaste i bež nijanse. Te su nijanse prikladne za nanošenje i na usne i na oči. Obratite pozornost na boju svoje kože i odaberite nijanse koje pristaju baš njoj.

2. Prirodan izgled

Prirodan izgled trend je za sva vremena. Glavno pravilo ovog trenda – čim manje, tim bolje! Obavezno izaberite toniranu kremu ili puder koja odgovara nijansi vaše kože. Naučite se šminkom korigirati svoje sitne nepravilnosti i pogledajte se u ogledalo s osmijehom!

3. 'Prirodni' ružičasti obrazi

Osvježite svoje obraze ružičastim rumenilom. Zimi, doduše, od rumenila možete i odustati jer će hladna zima vašim obrazima podariti zdravu ružičastu boju!

4. Ružičaste usne

Naš izbor: minimalni make-up na očima, a ružičaste nijanse na usnama. Sočne, jake nijanse dat će vašem izgledu poseban začin, a i razveseliti vas. Ove su jeseni in i klasične, savršeno oblikovane usne, ali i nanošenje manje količine ruža laganim tapkanjem prstiju.

5. Mačkasta linija tušem

Još jedan od vječnih trendova. Sve što vam je potrebno za ovaj look su tuš i mirna ruka. Pripazite da ostatak šminke bude minimalan.

6. Dramatičan look

Odlična večernja varijanta. Klasični smokey eyes tamnih tonova ili intenzivan monokromatski make-up – vaš izbor!

7. Intenzivne nijanse lakova za nokte

Ove si jeseni možete dozvoliti najupadljivije, najintenzivnije nijanse lakova za nokte. Tradicionalne jesenske boje su crvena, zlatna, smeđa i narančasta, no ove su jeseni u trendu i crna, tamnoplava i ružičasta. Boje mogu biti i hladnih i toplih nijansi, bitno je samo da je lak intenzivan!


VIŠE O TEMAMAlak za nokteruž za usneprirodan izgleddramatičan looksmokey eyes




Povezano