Adidas Originals: Kolekcija za jesen/zimu 2012/2013.

Piše: CroModa, Zagreb, Berlin
Objavljeno 23.01.2012.

9

Adidas Originals za jesen/zimu 2012/2013.

Adidas Originals za jesen/zimu 2012/2013.

Adidas Originals je na modnom sajmu Bread&Butter u Berlinu predstavio uzbudljivu i inovativnu streetwear kolekciju za jesen/zimu 2012.

Suradnja s Porsche Designom donosi inovativne tehnološke detalje u potpuno novi stil elegantne sportske obuće i odjeće, a kolaboracija se uspješno nastavlja i s Jeremyjem Scottom i Davidom Beckhamom.

Osnovna kolekcija Adidas Originalsa za jesen/zimu 2012. donosi spektar stilova, od ležernog preppy casuala do autentičnih skateboarding komada osmišljenih od samih skateboardera.

Novost u muškom dijelu je tehnološki nadahnut koncept najlakše Originals obuće do sada, kao i nastavak suradnje s Porsche Designom, koji donosi elegantnu sportsku obuću i odjeću nadahnutu kulturom uživanja u vožnji. Ženski dio kolekcije bavi se studentskim stilom na sve načine, od sportske do elegantne i glam rock varijante.

Kolekcija Adidas Originals Blue obilježava motorističku kulturu i 40. obljetnicu Adidasovog trolista - od ušminkanog, jednostavnog i čistog britanskog stila do arhivskih komada muške obuće iz 70-ih, 80-ih i 90-ih te tamnog i grubog stila nadahnutog motoristima. Dodatak Blue liniji su čizme i ženstvena ravna varijanta ikonske tenisice SL72. Široka paleta materijala obuhvaća raznovrsne kombinacije od tkanine, kožnih detalja i Navajo uzoraka do tvida i žičanih pletenica.

David Beckham, sportska legenda i ikona stila, odabrao je svoje najdraže Originalsove komade za jesen/zimu 2012. Proizvodi koji odražavaju Davidovu osobnost nadahnuti su kombinacijom vojničke i sportske odjeće, za koje se koriste materijali visoke kvalitete, sa suptilnim detaljima i prigušenih boja.

Kao suprotnost, Jeremy Scott se, kroz kolekciju koju karakteriziraju svijetle i žarke boje, poigrava cvjetnim i životinjskim uzorcima te kompjuterskim tipkovnicama na ikonskim Adidasovim siluetama.


VIŠE O TEMAMAAdidas OriginalsBread&ButterPorsche DesignJeremy ScottAdidas Originals Blue




Povezano