Cheek by Lisca: Donje rublje za jesen/zimu 2011/2012.

Piše: CroModa.com, Zagreb, Ljubljana
Objavljeno 23.07.2011.

1

Maštoviti cvjetni print čuva uspomenu na proljetnu romansu, dok prugasta prozirnost odaje nešto buntovniji stil suvremenih modnih trendseterica

Cheek by Lisca

Cheek by Lisca

Lakoća, zavodljivost i udobnost obilježavaju kolekciju rublja etikete Cheek by Lisca za jesen i zimu 2011/2012.

Lakoća, zavodljivost i udobnost obilježavaju kolekciju rublja etikete Cheek by Lisca za jesen i zimu 2011/2012. Zavodnica po mjeri Cheeka sada je nešto smjelija i odlučnija, što je vidljivo i na rublju koje bira.

> Lisca Selection za jesen 2011.

Svaki dan nosivi minimalizam glatkih linija praktično je svestran i ujedno zavodljiv, a time otvara neograničene mogućnosti kombiniranja s drugom odjećom. Maštoviti cvjetni print čuva uspomenu na proljetnu romansu, dok prugasta prozirnost odaje nešto buntovniji stil suvremenih modnih trendseterica.

Zimski mjeseci bit će, naravno, sanjarski i zavodljivi – s nježnim naborima na poželjnom rublju u boji fuksije, na kojem su ostavili otisak nježni, romantični cvjetovi. Za svaki dan izaberite bijelu ili crnu, a da biste razgalili dušu priuštite si petrolej plavu, ljubičastu ili boju fuksije. U galeriji fotografija pogledajte što nam to Cheek by Lisca nudi za nadolazeću jesensko-zimsku sezonu:



VIŠE O TEMAMALiscadonje rubljecheekcvjetni print




Povezano