Guess: Modni dodaci za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.08.2013.

141

Modeli Sandrah Hellberg i Dioni Tabbers predstavljaju nam najbolje od najboljeg iz Guessove kolekcije modnih dodataka za jesen/zimu 2013/2014.

Guess: Modni dodaci za jesen 2013.

Guess: Modni dodaci za jesen 2013.

Guess je prevalio tridesetu... i sve je ljepši i izdašniji! Vrata modne jeseni odškrinuo je traperom, ali to je - koliko god dobro bilo - samo zagrijavanje za one prave stvari. A u Guessovom slučaju to su, bar u percepciji prosječne hrvatske štovateljice ovog branda, modni dodaci.

Iako je prisutan i u reklamnoj kampanji za asesoare, denim je ipak ostao u sjeni glamuroznih cipela i torbica koje osim praktične i estetske uloge figuriraju i kao svojevrsni mali statusni simboli mlađahnih Hrvatica. Izazovne štikle i blještave torbice, uključujući i one s prepoznatljivim uzorkom koji se nimalo ne sviđa Gucciju, ulaznice su za modni raj. Opirući se egzibiciji i suvišnoj filozofiji, Guess nastavlja spajati američki stil i latentni talijanski kič, sve je u službi ljepote, seksepila i privlačenja pažnje. Potencijalni jesenski hit? Metalik torbe!

Ove je jeseni nakit u zanimljivim oblicima i bojama, sa žutim i ružičastim trokutastim privjescima i prenaglašenim privjescima u obliku zvjezdica i srca. Prelijepi satovi u boji ružičastog zlata s kristalima daju klasičan, ženstven prizvuk, a (pre)veliki stilski komadi različitih metala savršeni su za malo provokativniji izgled. Neutralne torbe s monogramom i tamnocrvenim detaljima nadopunjuju opušteni svakodnevni stil, a crne torbe preko ramena s lančanim remenom i zlatnim metalnim dodacima savršeni su neizostavni detalj za večernji izlazak.

Prošivene crne ili bijele ručne torbe ukrašene detaljima s lakoćom će nadopuniti bilo koju odjevnu kombinaciju, dok će je "mačkasti" okviri za naočale savršeno istaknuti.

U kampanji s jakim retro štimungom uloge modela preuzele su Sandrah Hellberg i Dioni Tabbers, dok su se s one nama nevidljive strane objektiva našli fotografi Claudia i Ralf Pulmanns. Još malo informacija koje nikog ne zanimaju: Styling potpisuje Martina Nilson, frizure Peter Savic, a make-up Debra Kinery. Gussove glamurozne jesenske plodove pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAGuessasesoarimodni dodacitorbetorbicesatovinakitSandrah HellbergDioni TabbersClaudia PulmannsRalf PulmannsPeter Savicmetalik torbeMartina NilsonDebra Kinery




Povezano