Zvonimir Franić: Nikolini Pišek nije teško odabrati frizure

Piše: Cromoda.com
Objavljeno 02.03.2011.

0

Kreativni tim pod vodstvom Zvonimira Franića kosu Nikoline Pišek proveo je kroz čarobne procese preobrazbe

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek

Kreativni tim pod vodstvom Zvonimira Franića kosu Nikoline Pišek proveo je kroz čarobne procese preobrazbe

Ekskluzivni frizerski salon GT uskoro će otvoriti svoja vrata, a svijet čarolija koji se iza tih vrata skriva pokazala je u kampanji voditeljica Nikolina Pišek. Kreativni tim pod vodstvom Zvonimira Franića Nikolininu je kosu proveo kroz čarobne procese preobrazbe. Duga i valovita, kratka i kuštrava, jednostavna, neobična ili glamurozna... Nikolini svaka frizura dobro pristaje. Zvonimir Franić objašnjava zašto:

Nikolina 1: Prekrasna, duga, njegovana Nikolinina kosa raspuštena u slapove koji joj se spuštaju niz lice posebno naglašava njenu ljepotu. Iako jednostavna, ova frizura zahtjeva puno njege, a kao rezultat nudi ženstven i sofisticiran look.

Nikolina 2: Voluminozna i sjajna kosa lagano uvijena prema unutra plijeni pažnju svojom markantnošću i elegancijom. Sofisticirani uvojci prate crte Nikolinina lica i naglašavaju njegove konture.

Nikolina 3: Vrckave kovrče od sjajnih i zdravih vlasi kose naglašavaju Nikolinin zavodnički šarm. Zrače opuštenošću i vedrinom te svakome zapadaju za oko. Savršene za lov na komade.

Nikolina Pišek (2. i 3. frizura)

Nikolina Pišek (2. i 3. frizura)

Nikolina 4: Valovita, bujna, sjajna duga kosa trend je koji neće brzo poći. S ovakvom frizurom možete s prijateljicom na kavu i zablistati na romantičnoj večeri za dvoje. Jednostavna, a tako posebna, ova frizura uz Nikolinin prirodni seksipil zrači dozom strahopoštovanja.

Nikolina 5: Glamur i luksuz dvije su riječi koje savršeno opisuju posljednju u nizu frizura koje je Nikolina u GT-u isprobala, a savršeno dočarava kreativnost i stručnost GT tima. Nikolina zrači senzualnošću i elegancijom, dok guste šiške njenom licu daju dozu tajnovitosti.

Nikolina Pišek (4. i 5. frizura)

Nikolina Pišek (4. i 5. frizura)






Povezano