Modni trendovi koji su obilježili jesen/zimu 2007/2008.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 27.12.2007.

0

Nakon sezone u kojoj su apsolutno dominirale haljine, suknje i tajice, hlače su se vratile, i to u velikom stilu. Neke su rađene po uztoru na muške modele, a neke su pak malo ženstvenije. No, važno je da su hlače. Tako misle i Calvin Klein, Michael Kors, Narciso Rodriguez, Proenza Schouler i Zero Maria Cornejo, što možete vidjeti i na fotografijama.

3. Ciferšlus, patent, zip... 

Behnaz Sarafpour se odlučila za žuti,dok je Derek Lam ostao vjeran klasici odabravši crni. Ciferšlusi, patent zatvarači, zipovi, nazovite ih kako god - ali radi se o trendy detalju ove sezone.

4. Kape i šeširi 

 

Bezo obzira kojega su oblika, dezena ili boje, kape i šeširi su dobitna kombinacija. Slijeva na desno vidite izbor Marca Jacobsa, Donne Karan, Proenze Schouler, Vere Wang i Michaela Korsa. Odaberite onaj pravi i uživajte.

5. Cipele 

Malo su tradicionalnije ove zime, no, tu je još uvijek dovoljno prostora za ekstravaganciju. Visoka peta je u trendu.

6. Blještavilo 

Blještave krpice koje flertuju s kičem. Važno je da svjetluca. Na fotkama vidite kako su to odradili: Marc Jacobs, Luca Luca, Tory Burch, Vera Wang, Oscar de la Renta.

{mosgoogle center} 




Modni trendovi koji su obilježili jesen/zimu 2007/2008. Tako misle i Calvin Klein, Michael Kors, Narciso Rodriguez, Proenza Schouler i Zero Maria Cornejo...

Bacili smo se na pregled dešavanja na modnim pistama s ciljem da napravimo mali presjek najzanimljivijih detalja koje su nam dizajneri servirali za drugu polovicu 2007. godine. Džemperi su se vratili na veliku scenu, hlače su ponovo nezaobilazne, kape i šeširi su gotovo pa "must have", a blještave krpice su trend s kojim nećete pogriješiti.

 

1. Džemperi, puloveri i sve što na njih podsjeća 

Modni trendovi koji su obilježili jesen/zimu 2007/2008.su jedinstveni po ovom pitanju. Jesen i zima u znaku džempera, pulovera i vunenih dodataka...

2. Hlače - napokon!




Povezano