Prada: Ženstvene sunčane naočale za zimu 2010/2011.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 29.12.2010.

0

Aktualnu kolekciju naočala karakteriziraju veliki, mekani oblici, ali i novi detalj - metalni trokut, evolucija klasičnog Pradinog trokuta

Prada: Sunčane naočale

Prada: Sunčane naočale

Prada je oduvijek bila sinonim za stil, često predviđajući i diktirajući estetske standarde u najrazličitijim miljeima. Kombinacija inovativnog pristupa i snažne tradicije umješnosti u izradi zajedno čine kvalitetu po kojoj je Prada poznata.

Prada je oduvijek bila sinonim za stil, često predviđajući i diktirajući estetske standarde u najrazličitijim miljeima. Kombinacija inovativnog pristupa i snažne tradicije umješnosti u izradi zajedno čine kvalitetu po kojoj je Prada poznata. Metoda je to koja se primjenjuje u svakom dijelu proizvodnog procesa, od dizajna do odabira materijala, od izrade do prodaje, od promotivnih kampanja do komunikacijskih strategija.

Aktualna kolekcija sunčanih naočala (jesen/zima 2010/2011.) ističe se svojim novim 'lebdećim' zglobovima koji daju dojam iznimne lakoće. Kolekciju karakteriziraju veliki, mekani oblici, ali i novi detalj – metalni trokut, evolucija klasičnog Pradinog trokuta.

SPR59M: Vrlo ženstvene i elegantne sunčane naočale, posebne zbog svojeg velikog kvadratnog oblika i metalne strukture koje upotpunjava klasični tubasti plastični profil. Boje plastike mogu biti puderasto roza, svijetloplava, boja bjelokosti i tamnocrvena, što čini odličan kontrast sa svijetlozlatnim, srebrnim i petrolejskim bojama. Sve leće imaju gradirajući efekt.

Prada: Sunčane naočale

Prada: Sunčane naočale

SPR60M: Muške metalne naočale, dizajna inspiriranog 70-im vintage stilom, ali sa suvremenim zaokretom. Klasična petrolejska i crna boja dodatno naglašavaju vintage, a srebrna i ugljenasta boja su rezervirane za moderne verzije ovih naočala.

Prada: Sunčane naočale

Prada: Sunčane naočale






Povezano