Topshop: Četiri mini kolekcije za jesen/zimu 2011/2012.

Piše: She.hr
Objavljeno 25.07.2011.

0

I dok oblačimo aktualne ljetne kolekcije, dizajneri su već davno osmislili jesenske te ih već predstavljaju punom parom. Tako je i popularni high street brand Topshop predstavio novi dizajn za nadolazeće doba oblačnog vremena i opadanja lišća.

Topshop

Topshop

Popularna britanska modna marka Topshop za jesen 2011. predlaže četiri mini kolekcije - Glamrock, Thrift, Bavaria i Psychobilly.

Popularna britanska modna marka Topshop predlaže četiri mini kolekcije - Glamrock, Thrift, Bavaria i Psychobilly.

Ideja prve kolekcije, nazvane Glamrock, raskošna je moda sedamdesetih godina pretežno u bež i ljubičastim tonovima, životinjskim uzorcima i sjajnim gležnjačama.

Thrift u prijevodu s engleskog znači štednja, a ideja Tophopovog mini opusa je kupnja vintage krpica po buvljacima i u second hand trgovinama. Plisirane haljine, retro uzorci i savršeno spajanje na prvi pogled nespojivog prekrasna su ideja odabranih modela.

Topshop

Topshop

Kolekcija Bavaria sa sobom nosi gypsy vibru, printove, baršunaste suknje, kapute od lažnog krzna. Savršena je za one koji modu shvaćaju kao igru.

Zadnja, pomalo androgena kolekcija – Psychobilly - ispunjena je neobičnim printevima i kožnim jaknama i kockastim uzorcima.

Kolekcija u trgovine širom svijeta stiže već krajem ovog mjeseca.

Topshop

Topshop

she.hr






Povezano