Versace Icon Stones: Glamurozne naočale za zimu 2013/2014.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.11.2013.

0

Versace Icon Stones

Versace Icon Stones

Nadahnuta Versaceovom kolekcijom nakita, nova kolekcija Icon Stones kombinira ženstvenost i senzualnost u igri odvažnih i izazovnih kontrasta

Legendarni modeli naočala u suvremenom ruhu, minimalne siluete i raskošni profili, beskompromisnost. To je duh na kojem počiva nova ekskluzivna linija naočala Versace Icon Stones: kolekcija koja slavi bogato i relevantno nasljeđe kuće koristeći skupocjene nove detalje na samo sebi svojstven glamurozan način.

Nadahnuta Versaceovom kolekcijom nakita, nova kolekcija Icon Stones kombinira iznimnu ženstvenost i senzualnost u igri odvažnih i izazovnih kontrasta. Mekane linije, veliki okviri, legendarni motivi poput meduze na ručkicama, koja se sada multiplicira i dodatno ističe kišom kristala, donose nov i u svakom pogledu poseban efekt. Ovu kolekciju idealno nadopunjuje ekskluzivna torbica koja je i izvanredna ideja za poklon.

VE 4256B

Okrugli leptirasti profil i pune linije daju ovim sunčanim naočalama dašak suvremene elegancije, a za njihov blistav sjaj zaslužan je niz od tri medaljona s meduzama, smještenih s vanjske strane ručkica i ukrašenih sa 132 kristala. Atraktivnost i uspješna interpretacija detalja glavna su obilježja ovih odvažnih, iznimno ženstvenih i provokativnih sunčanih naočala.

Paleta boja uključuje veličanstvenu crnu, havanu, crno-ljubičastu i crvenu, a model je dostupan i u varijanti za azijsko tržište te s ekskluzivnom torbicom.

VE 3181B

Četvrtasti ali mekani profil ovih acetatnih dioptrijskih okvira krasi legendarni detalj meduze, ponovljen tri puta na svakoj ručkici i ukrašen s 96 kristala. Zahvaljujući jedinstvenom spoju odvažnosti i sofisticiranosti, ovaj bi model mogao ući u legendu.

Dostupan je u širokoj paleti boja od crne, preko havane, crnoljubičaste i crvene do žuto-crne kombinacije, kao i u varijanti za azijsko tržište, te uključuje i ekskluzivnu torbicu izrađenu samo za ovu kolekciju.


VIŠE O TEMAMAVersacesunčane naočaledioptrijske naočale




Povezano