Vogue Eyewear: Sunčane naočale za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.11.2013.

175

Vogue Eyewear za jesen/zimu 2013/2014.

Vogue Eyewear za jesen/zimu 2013/2014.

Nova kolekcija naočala Vogue Eyeweara donosi modele koji prate najnovije trendove, a obogaćeni su ekskluzivnim detaljima

Efekt providnosti materijala i najnovije nijanse dubokog sjaja idealno će istaknuti glamurozan profil modela ove kolekcije.

Novost unutar linije In Vogue je motiv Liquid Light koji specifičnom igrom s metaliziranim efektima zelene, crvene i plave predstavlja visokotehnološke tretmane i majstorstvo izrade kojim se dobivaju futuristički metalizirani efekti i elegantan završni mat premaz. Vogue ponovno predstavlja ženstven stil koji prati glamurozan duh suvremene žene. Od romantike s nježnim bojama i cvjetnim dekoracijama linije Style Blooms, idealne za žene i djevojke koje traže svježe i nježne kreacije, preko trendovskog i zaigranog stila linije In Vogue, osmišljene za žene koje su uvijek spremne isprobati najnovije modne trendove, do suvremenog profinjenog ukusa linije Casual Chic, namijenjene mlađim ženama koje prate modu zadržavajući svoj svestrani dašak neporecivog osjećaja za originalnost.

In Vogue: VO 2844S

Zaigran stil i trendovske linije glavna su obilježja ovog sunčanog modela osmišljenog za mlađe žene u stalnoj potrazi za novim trendovima koje mogu isprobati. Mekan mačkasti profil i zaigrane linije leptirastih detalja u gornjim kutovima donose poseban dašak neočekivane originalnosti i lakoće, kao i savršeno pristajanje. Dojam zaokružuju metalizirani efekt te koncept Liquid Light, koji ih čini jedinstvenima i elegantnima.

Dostupne u širokoj paleti jarkih modernih boja, ove su naočale idealne za sve one koje uvijek žele biti ukorak s modom. Različite i iznenađujuće kombinacije boja uključuju crnu, svijetlu havanu, kao i metalizirani kristal u nijansama svjetloplave, crvene i ljubičaste na gornjem sloju prednjeg dijela te tirkizne, crvene i tamnoljubičaste ručkice. Naočale su dostupne i u verziji za azijsko tržište.

Casual Chic: VO 2819S

Suvremena svakodnevna elegancija sastavni je dio stila življenja koji utjelovljuje Vogue Eyewear. Na temelju takvog koncepta kreiran je elegantan i ležeran sunčani model obogaćen blago leptirastim profilom i ukrasnom metalik-kapljicom smještenom uz sam zglob ručkica. Naočale su izrađene od najlonskih vlakana koja pružaju izuzetnu lakoću, pristajanje i snagu za suptilan ali elegantan dojam.

Osmišljene za elegantne i romantične žene koje traže ženstvene i sofisticirane svakodnevne modne dodatke, te vole dodati dašak originalne elegancije u svoj modni izričaj, ove sunčane naočale izrađene su od vrhunskih materijala a krasi ih i jedinstven dizajn. I one su dostupne i u varijanti za azijsko tržište, a pronaći ih možete u cijeloj paleti glamuroznih kombinacija boja: od crne, preko tamne havane, do prednjeg dijela mliječne boje trešnje dubokog sjaja u kombinaciji s tamnocrvenim ručkicama, kao i u kombinacijama mliječne ljubičaste dubokog sjaja s tamnoljubičastim ručkicama te mliječne zelene dubokog sjaja s crnim ručkicama.


VIŠE O TEMAMAVogue Eyewearsunčane naočale




Povezano